Gama Agroleaf

Agroleaf Power este sigur de utilizat pentru toate culturile de legume și fructe și poate fi ușor amestecat în rezervor cu un număr mare de produse de protecție a plantelor. Are un efect puternic în orice fenofază și este potrivit pentru stimularea plantelor, ameliorarea stresului și corectarea carențelor nutrițioale, chiar și cele  „ascunse”.

Agroleaf Power este diferit de alte produse foliare datorită absorbțier rapide, a purității ridicate și a tehnologiei avansate. Datorită tehnologiei DPI (Double Power Impact) și complexului M-77, Agroleaf Power stimulează metabolismul plantelor, crește rezistența, dezvoltă aparatul foliar și determină dezvoltarea unui sistem radicular puternic.

Click aici pentru a vedea gama completă Agroleaf Power!

Agroleaf Liquid este o nouă gamă de îngrășăminte foliare lichide pentru culturi arabile, legume și fructe. Noua tehnologie utilizată de compania ICL folosită pentru Agroleaf Liquid este tehnologia F3 surfactive. F3 este un amestec specific de surfactanți neionici care îmbunătățesc eficiența soluției pulverizate prin:

1.Dispersie mai bună: tehnologia F3 scade tensiunea superficială a picăturilor și asigură o mai bună distribuire a nutrienților pe suprafața frunzelor. Aceasta are ca rezultat o zonă mai mare de acoperire pentru absorbția nutrienților.

2.Aderență mai bună: Aderența mai bună a picăturilor de apă la suprafața frunzei reduce scurgerea și scuturarea și crește disponibilitatea nutrienților, în special la frunzele cerate.

3.Retenție mai bună: Tehnologia F3 permite formarea depunerilor mici de nutrienți pe suprafața frunzei care sunt reactivate prin reumectare (de exemplu datorită umidității ridicate a aerului). Acest lucru ajută la evitarea evaporării picăturilor și asigură o nutriție prelungită pentru aplicații foliare îmbunătățite.

Click aici pentru a vedea gama completă Agroleaf Liquid!