Tehnologia DPI

Tehnologia marca ICL Double Power Impact (DPI) oferă un stimulator suplimentar, determinând reacții fotosintetice extrem de eficiente – procesul prin care plantele folosesc lumina ca sursă de energie pentru a produce glucoza din dioxid de carbon,apă și sărurile minerale. Acest lucru se realizează prin creșterea ratelor de transpirație și a nivelurilor de clorofilă.

Cu o origine naturală, s-a demonstrat că stimulatori DPI îmbunătățește rate de transpirație, ducând la rate mai mari de asimilare a CO2. De asemenea, complexul DPI îmbunătățește nivelul de clorofilă din frunzele, precum și greutatea și dimensiunea frunzelor. S-au demonstrat îmbunătățiri în ceea ce privește disponibilitatea substanțelor nutritive aplicate, în special azot și fosfor în plantă. În plus, DPI mărește și disponibilitatea nutrienților aplicați atât foliar cât și la nivel radiculat.

Cercetările independente au arătat o acelerare a dezvoltării plantelor fertilizate cu Agroleaf Power cu 10 zile în comparație cu alte îngrășăminte foliare.